Dagboek: Maandag 4 januari

 In Blog, Nieuwsbrief

Uitnodiging voor een modeshow waar de bubbels je om de oren vliegen. Ik en een vriendin waren wat later, dus de bubbels waren al op. Gelukkig… Maar ik liep naar de bar en het glas witte wijn werd me al aangeboden. Nergens zag ik iets fris, alleen dooooozen witte wijn. En iedereen was ook aan de witte wijn. Dus ik proost met m’n vriendin en … neem een slok. Of ik nu niet goed nadacht, me wilde laten gaan, of … maar na 3 slokken dacht ik: hé, dan maar kraanwater hoor. Ik vroeg dit bij de bar en toen kwamen ineens uit het niets pakken Bar le Duc en Spa tevoorschijn. En heb de rest van de middag en avond weer liters water gedronken. Uit een wijnglas, dat wél. Ik krijg morgen vast op m’n lazer van Lian…..

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search