Dagboek: Woensdag 30 december

 In Blog, Nieuwsbrief

Vrijdag de 13e. Zou het een ongeluks- of geluksdag worden. Want we gingen wegen vandaag, weet je nog? En tadaaaaaaa: de weegschaal gaf 79,5 aan. Daaaaaag met die 80-nog-wat!!! Hoppa en Bam. Lange tijd geleden dat mijn gewicht met een 7 begon.. Dus: helemaal blij het weekend in. Maar dat weekend begon met een etentje bij een vriendin van me die heerlijk kan koken. We waren met een leuke groep van 11 mensen. Het voorafje had ze op mij aangepast, de schat! Venkelsalade met scampies. Njam njam. En daarna voor mij een heerlijke zalmforel. Was natuurlijk wel meer dan de 200 gram die volgens Power Slim mag, maar ach… dat moet een keertje kunnen. Voor mij dus geen bubbels, wijn, pasta primavera, zelfgebakken en nog warm brood en… geen toetje. Op dit toetje zat zelfs een paasei, dat nog gevuld bleek ook. Het water liep me in de mond…. Naarmate de avond vorderde en ik aan mijn 3e liter water begon, en iedereen door de wijn lekker los kwam, kreeg ik het steeds moeilijker. Maar: ik heb me aan de afsprak met mezelf gehouden! En aan de andere kant: mensen beginnen nu af en toe complimentjes te maken en te vragen of ik ben afgevallen. En dat geeft me weer wat meer kracht om door te zetten. I can do this!

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search