Minneboo Fotografie

Nieuw: persoonlijke coaching

Ben je er nog niet uit óf je wel een voedingsprogramma wilt volgen? Of dat bindweefselmassage iets voor je is? Heb je misschien op dit moment vooral behoefte aan een goed gesprek? Of persoonlijke begeleiding nodig bij een eígen dieet of afvalpoging? Met objectieve informatie én echte inspiratie?

Dan ben je niet alleen!

En daarom bied ik ook persoonlijke coaching aan. Om je (verder) op weg te helpen. Oók voor mensen die geen voedings- of behandelingsprogramma bij Studio Contour (gaan) volgen. Noem het coaching, counseling, noem het een consult of advies. Maakt niet uit. Ik ben er voor je. Per mail, per app en telefonisch.

Waar loop je tegen aan?

Waar zit je weerstand?

Wat maakt dat je wel wilt afvallen, maar het niet doet of volhoudt?

Zoals ik altijd zeg: ‘Jij moet het doen, maar niet alleen’. Ik bied een luisterend oor en persoonlijke feedback: positief, ondersteunend en stimulerend. Ik heb inmiddels veel levens- en praktijkervaring en al tientallen mensen kunnen helpen met een gezondere levensstijl. Allemaal mensen met uiteenlopende doelen, problemen of klachten. En door de jaren heen heb ik aanvullend diverse trainingen gevolgd met betrekking tot resultaatgericht coachen.

Ik luister, stel de juiste vragen, ga door excuses en weerstanden heen en help je weer op weg, als je vast zit of aan opgeven denkt. We maken samen af, waar jij aan bent begonnen. Ik ben je stok achter de deur en help je om jouw doelen te realiseren. Ik stel wél de lastige vragen. Ik hou je een spiegel voor. Net zolang tot jij bent, waar je wilt zijn.

Tarieven

Een consult van 45 minuten kost € 35

Een kort consult (bij wegen of afhalen voeding) € 17,50

Start typing and press Enter to search