Dagboek: Donderdag 7 januari

 In Blog, Nieuwsbrief

Soms denk ik wel eens dat mijn leven gewoon te leuk is om te lijnen. Etentjes, openingen, feestjes, vrienden op bezoek, reisjes, terrasje…. Door te lijnen valt het me op hoe vaak ik eigenlijk teveel eet en een wijntje erbij pak. En hoe ik braaf elke keer weer NEE zeg. Tja, lijnen is een kwestie van wilskracht. Zo simpel is het eigenlijk. Wil je écht kilo’s kwijt dan lukt je dat met Power Slim. SlinC zou ook kunnen werken, maar ik denk er gewoon niet aan om elke keer een uur van tevoren zo’n pil in te nemen. Daarom past PS beter bij me. M’n lijf geeft inmiddels ook prima aan wanneer het weer tijd is voor een maaltijd. Maar oooo, als ik donderdag maar sterk genoeg ben. Vrienden van ons uit Roemenië zijn een paar dagen op bezoek en dan laat ik ze de highlights van Eindhoven zien. Op het to-do lijstje staan o.a. de lekkere gebakjes van Pinkie en het overheerlijke ijs van Intelligentia Ice op Strijp S. En natuurlijk ook nog wat cultuur, shoppen, terrasje en ’s avonds uit eten…. Voelt nu al als een soort SM. Maar goed, je moet iets voor je vrienden over hebben. En dan is mijn motto ook nog eens: bij twijfel, doen! Wordt vervolgd.

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search