Slinc

Normaal blijven eten, met producten uit de supermarkt, maar toch gezond en verantwoord afvallen? Dat kan met Slinc! En een zichtbaar resultaat, werkt natuurlijk enorm motiverend om het programma goed vol te houden.

Simpel

Slinc werkt heel simpel. Een kuur bestaat uit twee potjes pillen van elk 90 stuks: de Shaper en de Fit. De Shaper (aminozuren) neem je 3x daags een half uur tot uur vóór de maaltijd in, de Fit (multivitaminen) 3x daags tijdens de maaltijd. Deze voedingssupplementen zijn een aanvulling op de maaltijden en helpen om op een snelle en verantwoorde manier af te vallen, je bewust te worden van gezond eten én om het behaalde streefgewicht te behouden.

Slinc
Slinc

5x per dag eten

De voeding die bij Slinc voorgeschreven worden, is allemaal gewoon in de supermarkt te koop. Belangrijk is dat je 5x per dag eet: 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes. Fruit, zuivel, vlees, vis, groenten en kaas; het mag allemaal. In een handig boekje staat exact wat je mag eten in welke fase, want Slinc kent 3 fases: afslanken, stabiliseren en balans. En je mag méér eten dan je denkt!

Goede koolhydraten

In de afvalfase eet je voornamelijk koolhydraatarm en mager. In de lijst van voeding die mag, vinden we veel producten die voornamelijk meervoudige koolhydraten bevatten. Dit zijn ‘goede’ koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder pieken ontstaan in de bloedsuikerspiegel. Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel maken namelijk hongerig en daarmee de kans op teveel of te vaak eten.

Start typing and press Enter to search