De meest efficiënte aanpak van cellulite

Bindweefselmassage werkt diep in de onderhuid. Hier worden de vetcellen als het ware los van elkaar gemasseerd. Ook wordt de doorbloeding goed op gang gebracht. Dit alles bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt. Bindweefselmassage is de meest effectieve aanpak van cellulite.

Praktijk

Je kleedt je om in de behandelkamer en trekt een speciaal pantypakje aan. Dan gaan we wegen en de resultaten daarvan doorspreken qua percentages vet, vocht en spiermassa. Vervolgens ga je lekker ontspannen op je buik liggen en begin ik de rug te behandelen, maar ook je armen, billen, bovenbenen en kuiten. De individuele probleemzones worden uiteraard wat langer behandeld. Vervolgens draai je je op je rug en doe ik hetzelfde met de voorkant. Even tijd voor jezelf.

Minneboo Fotografie
Bindweefselmassage

Werking

Bindweefselmassage is in korte tijd heel populair geworden. Ik werk bij deze behandeling met een soort stofzuigertje direct op de huid, waarmee ik diep door kan dringen tot de onderhuid. Hier worden de vetcellen als het ware gemasseerd en los van elkaar gemaakt. Ook wordt de doorbloeding goed op gang gebracht. Dit alles bevordert de afvoer van afvalstoffen. Bindweefselmassage is ook een hele effectieve aanpak van cellulitis. De meeste mensen hebben met drie tot vier behandelingen al zichtbaar resultaat: zowel een strakkere en gladdere huid, als centimeterverlies. Ook voor mensen die niet af willen vallen, is bindweefselmassage een heerlijke behandeling om letterlijk beter in shape te komen, met een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt.

Frequentie

In de eerste afvalfase adviseer ik twee behandelingen per week. Later één keer per week. En als je eenmaal op gewicht bent is één keer in de twee, drie weken voldoende om de boel te onderhouden. En: als stok achter de deur natuurlijk, omdat we met het weegmoment inzicht behouden in de verhoudingen tussen vet, vocht en spieren.

Minneboo Fotografie

Prijzen

Een losse behandeling van 40 minuten kost 55 euro.

Pakketprijs

Voor nieuwe klanten: 12 behandelingen in 6 weken inclusief Slinc: 645 euro.

Zie onze prijslijst.

Start typing and press Enter to search