Afvallen vereist wilskracht en
doorzettings-vermogen

Denk alleen al aan de feestdagen zoals Kerst, Sinterklaas, Carnaval of Pasen waarbij er normaal gesproken heel veel gegeten, gedronken en gesnoept wordt. Afvallen begint met NEE zeggen: tegen de taart op verjaardagen, de wijn op een feestje of dat lekkere kaasje voor de TV. Maar het is een misverstand dat afvallen en lekker eten niet samen gaan. Tuurlijk blijf je lekker eten, alleen ánders.

shutterstock_150515855

Tip: zowel Slinc als PS. food & lifestyle zijn het meest effectief in combinatie met de bindweefselmassage van Studio Contour.”

Moeilijk?

Nee hoor, Studio Contour houdt het graag makkelijk. Samen gaan we kijken wat en hoe vaak je eet en begeleiden we je bij het afvallen. We bieden keuze uit twee voedingsprogramma’s: Slinc en PS. food & lifestyle. Uitgangspunt is: gezond en verantwoord afvallen, met behoud van spiermassa en energie. En nog belangrijker: eenmaal op gewicht, worden deze programma’s afgebouwd, waardoor een jojo-effect wordt voorkomen.

Ontdek zelf dat diëten en gezond eten helemaal niet saai hoeft te zijn. Zowel Slinc als PS. food & lifestyle bieden volop variatie, handige tips en recepten die ervoor zorgen dat je zowel gezond als lekker eet, waardoor afvallen écht makkelijk vol te houden is.

PS03027_Variatie_Koude_Dranken

Onderzoek

Onderzoek heeft al vaak aangetoond dat mannen en vrouwen die onder begeleiding afvallen, veel succesvoller zijn dan zij die het helemaal zelf doen. Eenmaal afgevallen en op het gewenste gewicht komen, is echter pas fase 1. Op gewicht blíjven is misschien nog wel de grootste uitdaging. Maar ook daarin begeleid ik je persoonlijk en ben ik graag je stok achter de deur.

Afvallen door anders te eten: een uitdaging die we samen aan gaan!

Start typing and press Enter to search