Dagboek: Maandag 16 november

 In Blog, Nieuwsbrief

Vandaag was een lastige dag en dat direct aan het begin van mijn afvalperiode. Ik had namelijk een beurs en was de hele dag ‘buiten’ de deur. Voorzien van een smoothie, een reep en twee koekjes reed ik naar België. Voor tussen de middag had ik een lekkere salade bedacht, maar daar snapten deze Belgen helemaal niks van. Vragen ze een tientje voor een plastic bak met daarin 6 blaadjes sla, 3 stukjes komkommer, 2 cherrytomaatjes (die ik dus niet mag), wat blokjes feta en nog wat olijvenprut. Nou, na deze ‘voortreffelijke’ lunch, heb ik toch maar m’n reep opgegeten om iets van vulling in m’n maag te hebben. Na de beurs heb ik blij m’n koekjes in de auto opgegeten en toen zijn we halverwege de reis gestopt bij een leuk restaurantje om uit eten te gaan. Dan leg je uit dat je op een dieet bent en alleen groene groentes wil en sla, maken ze het bord toch op met een heerlijke hoeveelheid vers fruit. Jammer, maar dat mag nog ff niet. De scampies in knoflook mochten gelukkig wel. Lastig hoor zo’n dag buiten de deur. Maar ik heb m’n best gedaan en ben geslaagd.

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search