Dagboek: Vrijdag 13 november

 In Blog, Nieuwsbrief

Zo, vandaag ben ik begonnen. Ik had nog zo bedacht op wat voor lekkers ik mezelf allemaal nog zou trakteren, maar in plaats van een AH-appeltaartje, Tony Chocolony (die oranje met karamel en zeezout!!) en Pringles werd het de afgelopen week vooral veel paracetamol en verse fruit- en groentesappen. De griep is nog steeds niet voorbij, maar ik ben tóch begonnen. Eindelijk weer die lekkere cruesli van PowerSlim als ontbijt. Voor mij een heerlijk begin van de dag, omdat ik gek ben op zuivel. Na de yoga – jaaaa, ik ben bést goed bezig op de zondagochtend – nam ik een Mokkaccino koek bij de thee. Jeetje, wat is die koek moeilijk weg te krijgen zeg! De smaak is prima, maar wát een dichte structuur. Daar móet je wel 3 koppen thee bij drinken. Anyway: ik ga zo m’n lunch maken en dan heb ik er al weer 3 van de 6 maaltijden op zitten. Zes keer per dag eten, ongelooflijk. Maar ik weet nog dat daar voor mij nu juist de crux zit: ik moet blijven eten om te blijven verbranden. Mijn doel is – net als de vorige keer – om 12 kilo af te vallen. Ik weeg nu maar liefst 85 kilo en wil zsm weer terug naar de 79 (en verder), maar dan is in elk geval die verdomde 8 van de weegschaal! Ik heb een doos vol lekkere Powerslim hapjes besteld, dus ik heb er zin in.

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search