Dagboek: Donderdag 3 december

 In Blog, Nieuwsbrief

Ja hoor, heb ik de carnaval goed overleefd. Geloof dat zo’n beetje de helft van m’n vrienden geveld is door de griep, zo na de carnaval, begint gisteren mijn man enorm te hoesten en snotteren. Vandaag helemaal mis. Nachtkastje vol siropen, pillen en tabletten en hij ligt te rillen onder 2 dekbedden. Ik ken het nog van een week of 6 geleden toen ik het ook had. Hij denkt maandag weer aan het werk te kunnen, maar ik weet dat dat niet zo is. Anyway: blijkbaar heeft hij mij vannacht ook aangestoken, want ik loop nu ook met een zere keel en loop te hoesten en snotteren. En bedankt kerel L. Maar ik moet nog oppassen ook, ff een Strepsil opzuigen is er niet bij, want daar zit suiker in. Ook in veel siropen zitten stoffen die me uit m’n ketose halen. Griep en Power Slim is dus geen fijne combinatie! Hatsjoe!

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search