Dagboek: Dinsdag 1 december

 In Blog, Nieuwsbrief

Wegen….. hellup… Maar het viel me mee. Ik was 1 ons afgevallen, maar wel bijna een kilo vet kwijt. Komt door al die spieren die ik tijdens d carnaval heb opgebouwd natuurlijk ;-). Dansen, hossen, dweilen; het is tóch ergens goed voor geweest. Inmiddels weer heel streng voor mezelf. Want die beurs in Milaan komt elke week dichterbij. En ik wil daar geen overbodig gewicht met me meedragen de hele dag. Ik kwam na de carnaval ook meteen weer in m’n ritme. ’s Ochtends de cruesli met kwark, dan een reep bij de thee, soep of lijnzaadbrood tussen de middag met verse groente erbij, dan koekjes en dan avondeten. En ja, ’s avonds nog een reep of koekjes. Want ik zit nog steeds op 6 maaltijden. De toetjes spreken me gewoon niet aan. Alleen van de naam pudding krijg ik al ..bluh blèr. Nee, niks voor mij.

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search