Dagboek: Woensdag 9 december

 In Blog, Nieuwsbrief

Tadaaaaaa, ondanks de carnaval en dat gegriep en gesnotter woog ik vandaag 80,5 kilo. Dat betekent dus dat ik redelijk op schema lig. Van 84 naar 80,5 is dus 3,5 kilo in een kleine maand. Ik ben blij. Voel nu al het verschil als ik lang op hakken loop. Normaal schopte ik ze bij de voordeur al uit, nu klik-klak ik er in huis ook nog gewoon op door. Hopelijk is bij de volgende weging die 80 uit beeld. Maar: ik ga dit weekend weer de fout in. Ja, het vlees is soms zwak. Maar met een verjaardag op vrijdag, een etentje en feest op zaterdag en de opening van het restaurant van een goede vriend van me die daar chefkok is én de verjaardag van mijn oudste zoon, heb ik nét iets teveel leuke dingen dit weekend. Ik zal zo goed mogelijk proberen te zondigen, maar weet nu al dat ik weer uit ketose ga. Helaas, maar pindakaas. Beter alles in één weekend, dan elke week iets. Vooralsnog ben ik blij met het behaalde resultaat. Ik weet dat ik het kan. Volgende keer bij het wegen is die 80 er gewoon af. Hoppa! Fijn weekend.

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search