Dagboek: Woensdag 13 januari

 In Blog, Nieuwsbrief

Donderdag was het dus bijltjesdag…. En ja, ik ben voor de bijl gegaan. Nu heb ik spijt, maar ik ga nog even terug naar al het lekkers dat ik ‘stiekem’ op heb. Ik had mijn vrienden meegenomen om lekker koffie te gaan drinken en een taartje van Pinkie te eten. Maar ze zagen er zoooo heerlijk uit, dat ze niet konden kiezen. Dus besloten ze om in totaal 6 taartjes te proeven. Jaaaa, en met letterlijk een tafel vol taartjes voor je neus, ga ik om hoor. Dan maar uit ketose. Jeeee, wat heb ik genoten. Met kleine hapjes heb ik overal van gesmikkeld. Toch wel heerlijk die zoete smaak in je mond. Njam njam. Daarna nog even het terras op, hihi met een colaatje zero, maar bij de late lunch uitgekomen bij Bagel & Juice. En dus werd het … een bagel en een vers sapje van banaan, mango, sinaasappel en munt. Ik moet zeggen dat ik met PowerSlim wel m’n fruit mis. Ach, en om het feest compleet te maken sloten we de dag af met Chinees en een ijsje…. Oh, oh; wat voel ik me goed/slecht/goed?

Recente Berichten

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search