Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

De voedingsdeskundige in Eindhoven helpt je vol te houden

Overgewicht is voor veel mensen een probleem. Logisch ook, want overgewicht kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Daarnaast zul je minder fit zijn, niet lekker in je vel zitten en vaak wordt je zelfvertrouwen aangetast. Veel mensen die al diverse diëten geprobeerd hebben, zullen de ervaring hebben dat wanneer je stopt met diëten, de kilo´s er weer razendsnel bijkomen. In veel gevallen ervaar je zelfs dat je nog zwaarder bent dan je ooit was. Afvallen wordt zo veel moeilijker en al helemaal om je standvastig aan een voedingspatroon te houden. Juist daarom kun je veel baat hebben aan de adviezen van de voedingsdeskundige in Eindhoven.

Voedingsprogramma´s en behandelingen door voedingsdeskundigen uit Eindhoven

Het is zeker een compliment waard als je in je eentje start met een dieet en dit weet vol te houden. Maar om na het dieet je nieuwe voedingspatroon te blijven aanhouden en niet meer aan te komen, is voor veel mensen met overgewicht niet realistisch. Zij moeten een stok achter de deur hebben. Voedingsdeskundigen uit Eindhoven kunnen je helpen. Niet alleen met het geven van adviezen, maar ook door een voedingsprogramma aan te bieden. Kom ook na een dieet op consult op consult om je gewicht stabiel te houden en die stok achter de deur te blijven houden. Naast een voedingsprogramma, is een bindweefselmassage zeer effectief om op een ontspannen wijze gewicht te verliezen.

Voor een voedingsdeskundige in Eindhoven kom je naar Studio Contour

Wil je gewicht verliezen en vooral ook op gewicht blijven? Kom voor een voedingsdeskundige in Eindhoven naar Studio Contour. Maak eens een afspraak met mij voor een gratis intake. Ik zal je dan wegen en je BMI bepalen, om samen je verwachtingen en doelen te bespreken. Ik geef je uitleg over mijn twee voedingsprogramma´s PS. food & lifestyle en Slinc en over bindweefselmassage dat hier goed mee gecombineerd kan worden. Afvallen doe je uiteraard zelf, maar ik ondersteun je hier graag bij om blijvend resultaat te behalen.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search