Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Voedingscoach Waalre en omgeving

Als je zoekt naar betrouwbare voedingscoaches Waalre, ben je bij Studio Counter op de beste plek. Hier kun je terecht voor bindweefselmassages en voedingsprogramma’s. Je zult zien dat je op deze manier al snel je gewenste gewicht bereikt. Natuurlijk doen we er alles aan om een terugval te voorkomen. Op een jojo-effect zit jij ook ongetwijfeld niet te wachten.

Gratis intake voor voedingscoaching Waalre

Maak online een afspraak met de voedingscoach in Waalre en omstreken. Dit doe je door direct de paarse button te gebruiken. Je mag ook bellen voor het maken van een afspraak. Tijdens de intake leren we elkaar kennen. We bespreken jouw verlangens en doelen. Ik kies altijd voor eerlijk advies. Wat is haalbaar en realistisch? Dat moeten we voor ogen houden. Je kunt bij mij kiezen uit 2 verschillende voedingsprogramma’s.

Offerte voor voedingscoaches Waalre

Je wilt weten wat je betaalt voor voedingscoaching Waalre? Tijdens de intake ontvang je van mij een prijsopgave. Je vindt het ook wel belangrijk om te weten of je bij Studio Counter echt op de goede plek bent? Neem dan een kijkje bij de ervaringen van andere mensen. Je leest op de website dat de massages als bijzonder prettig ervaren worden. Ook zie je dan al snel dat deze personen zeer tevreden zijn over de behaalde resultaten.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search