Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Blijvend resultaat als je kiest voor voedingscoach Veldhoven bij Studio Counter

Wat verwacht jij van voedingscoaches Veldhoven? Wil je zoveel mogelijk normaal blijven eten en drinken? Is het de bedoeling dat je op een verantwoorde en gezonde manier afvalt? Wil je een programma volgen waarbij je continue op je streefgewicht zult blijven? Neem dan zeker contact op. Je kunt direct online een afspraak maken. Lian staat graag voor je klaar. Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw doelen en wensen.

Combinatie werkt uitstekend bij voedingscoaching Veldhoven

De voedingscoach Veldhoven helpt je graag bij het kiezen van het juiste voedingsprogramma. Het advies is om dit te combineren met bindweefselmassage. Dit zorgt voor een sneller en beter resultaat. Tijdens de massage raken de vetcellen los van elkaar en tegelijkertijd verbetert de doorbloeding. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen sneller uit jouw lichaam verdwijnen. Heb je interesse in PowerSlim? Aarzel je nog? Dan is het een uitstekende optie om te beginnen met het starterspakket.

Voedingscoaches Veldhoven

Tijdens de voedingscoaching Veldhoven vertel ik je graag alles over de verschillende programma’s. Bij PowerSlim focussen we ons op de eiwitten. Dat zijn de bouwstenen van je lichaam. Je eet tijdens dit programma zoveel mogelijk eiwitten, maar geen vetten en koolhydraten. Het gevolg hiervan is dat je lichaam zijn vetreserves gaat aanspreken en verbranden. Dat lijkt jou wel wat? Maak vandaag nog een afspraak bij Studio Counter.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search