Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Voedingscoach Valkenswaard

Als je naar voedingscoaches in Valkenswaard en omgeving zoekt, ben je bij Studio Counter aan het juiste adres. We halen veel goede resultaten door te kiezen voor een combinatie van het volgen van voedingsprogramma’s en bindweefselmassage. De programma’s die ik adviseer vragen niet veel van je. De boodschappen doe je gewoon nog bij de supermarkt. Ook mag je blijven genieten van tussendoortjes. Toch zul je merken dat er snel een zichtbaar en meetbaar resultaat optreedt.

Slinc is een van de programma’s bij voedingscoaching Valkenswaard

De voedingscoach in Valkenswaard en omgeving begeleidt je bij het volgen van een van de 2 voedingsprogramma’s. Heb jij een voorkeur voor Slinc? Je ontvangt dan 2 potjes met pillen. Een pil neem je voor de maaltijd en een pilletje slik je tijdens de maaltijd. Het gaat hierbij om multivitaminen en om aminozuren. Ze zorgen voor een goede aanvulling op je maaltijden. Bovendien zul je op deze manier snel en verantwoord gewicht verliezen.

Neem contact op voor meer informatie over voedingscoaches Valkenswaard

Ben je bang voor het jojo-effect als je nadenkt over afvallen? Is het je al vaker gelukt om veel kilo’s af te vallen, maar komen ze altijd weer terug? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een coach. Wil je meer weten over de voedingscoaching Valkenswaard bij Studio Counter? Je mag altijd even bellen. Het mobiele nummer is te vinden op de site. Of je vult het contactformulier in. Graag lees ik daar je persoonlijke bericht. Je ontvangt snel een reactie terug.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search