Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Betrouwbare voedingscoach Nuenen

Als je naar betrouwbare voedingscoaches in Nuenen zoekt, ben je bij Studio Counter op de goede plek. Ben je helemaal klaar met het zogenaamde jojo-effect? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dat kan snel en eenvoudig online. De intake is gratis. We kijken samen naar jouw doelen en ik geef heel realistisch aan wat haalbaar is. Misschien is 10 kilo afvallen helemaal niet nodig. We kijken naar wat jij wilt en naar wat jij nodig hebt. Ik geef je altijd eerlijk advies. Het liefst kies ik voor een combinatie van een voedingsprogramma en bindweefselmassage. Ben je niet echt een fan van deze programma’s? Je kunt eventueel een starterspakket uitproberen.

Streefgewicht bereiken en behouden door middel van voedingscoaching Nuenen en omstreken

Vraag je je af wat de tarieven zijn van de voedingscoach Nuenen? Maak dan vandaag nog een afspraak. Tijdens de intake ontvang je een prijsopgave. Natuurlijk wil je graag zeker weten dat je goede resultaten behaalt. Misschien is het een idee om eens bij de ervaringen van anderen te kijken. Deze vind je op de website. De ervaring van eerdere deelnemers aan de programma’s is dat de begeleiding van Lian zowel persoonlijk als professioneel is. De massages worden als zeer prettig ervaren. Wil je meedoen, maar dan het liefst op het moment dat er een interessante actie is? Houd dan de website in de gaten. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contactformulier gebruiken om contact te leggen met voedingscoaches Nuenen

Wil je een afspraak inplannen voor voedingscoaching Nuenen? Door gebruik te maken van de paarse button werkt dat heel snel en eenvoudig. Je mag ook even bellen met Studio Counter. Het telefoonnummer vind je op de site. Het is ook nog een optie om het contactformulier in te vullen en te verzenden. Vermeld je persoonlijke gegevens en je berichtje en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search