Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Prettige voedingscoach Geldrop

Je zoekt al een tijdje naar voedingscoaches Geldrop? Het is echt nodig om af te vallen maar het lukt je niet in eigen kracht? Dat is absoluut niet iets om je voor te schamen. De meeste mensen vinden het moeilijk om in hun eentje genoeg af te vallen en dan nog het streefgewicht te behouden ook. Een aantal kilo’s kwijtraken lukt nog wel, maar hoe zorg je er nu voor dat ze er niet weer aankomen? Als dat jouw doel is, dan ben je bij Studio Contour op de goede plek. Je kunt nu meteen online een afspraak maken. De intake is gratis.

Welk voedingsprogramma kies je bij voedingscoaching Geldrop?

De voedingscoach in Geldrop kiest het liefst voor een combinatie van voedingsprogramma’s en bindweefselmassage. De kans op blijvend succes is dan namelijk het grootst. Je kunt kiezen uit twee verschillende programma’s. Een daarvan is PowerSlim. Ga je afvallen, dan moet je vaak de hele dag nadenken. Mag je iets nu wel of niet eten? Heb je op deze dag eigenlijk al genoeg naar binnen gewerkt? Kies je voor PowerSlim, dan heb je daar geen last van. Je hoeft dan helemaal niet na te denken over wat je nu wel en niet mag eten. Dit is namelijk een compleet concept. Makkelijker kan haast niet. Je hoeft ook geen saaie shakes te verorberen, maar je geniet van smaakvolle producten. En dat echt de hele dag, dus van ontbijt tot diner. Er horen zelfs toetjes en lekkere tussendoortjes bij dit programma. Ze zijn allemaal rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten en vetten.

Je doel bereiken met de hulp van voedingscoaches Geldrop en omstreken

Kun jij een deskundige voedingscoaching in Geldrop of omgeving wel gebruiken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Heb je nog twijfels bij het programma? Het geheim van PowerSlim zit hem voornamelijk in de eiwitten. Je eet tijdens het programma niet minder, maar anders. Eiwitten vormen de bouwstenen van het lichaam. Daarom eet je heel veel eiwitten. Je valt af, maar je spiermassa blijft behouden. Ook blijft de stofwisseling goed op niveau. De vetten en de koolhydraten laat je even weg. Als de suikers in je lichaam op zijn, gaat je lichaam vetreserves verbranden. Je zult zien dat dat echt werkt. Het is eventueel ook nog een optie om eerst het startersset eens uit te proberen.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search