Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Voedingsprogramma volgen onder begeleiding van voedingscoach Eindhoven

Wil je graag contact opnemen met een van de voedingscoaches in Eindhoven en omgeving? Dan ben je bij Studio Contour op de goede plek. Kies je ook voor een combinatie van bindweefselmassage en het volgen van een voedingsprogramma? Wellicht heb je interesse in het Slinc programma. Je wilt misschien gewoon blijven eten maar toch afvallen. Je hebt geen zin in allerlei alternatieve diëten en je vindt het handig om je boodschappen gewoon bij de supermarkt te blijven doen. Dat kan absoluut als je dit programma volgt. Je koopt voor een groot gedeelte je normale boodschappen en toch val je af. Profiteer van een snel zichtbaar resultaat en maak vandaag nog een afspraak.

Voedingscoaching Eindhoven en omstreken

Spreek een gratis intakegesprek af met de voedingscoach in Eindhoven en omgeving. Lian staat graag voor je klaar. Ze kan je verder ook alles vertellen over Slinc. Je hoeft niet bang te zijn dat het ingewikkeld is, want Slinc werkt heel eenvoudig. De kuur die je volgt bestaat uit twee potjes met pillen. Elke pot bevat 90 pilletjes. Dit zijn de Shaper en de Fit. 3 Keer per dag neem je een half uur voor je maaltijd een Shaper. Dit zijn de aminozuren. Tijdens de maaltijden neem je dan een Fit. Dat zijn de multivitaminen. Dit doe je ook 3 keer op een dag, dus je blijft gewoon 3 keer daags eten. De voedingssupplementen vormen een goede aanvulling op je maaltijden. Daarnaast helpen ze je om op een verantwoorde en snelle manier gewicht te verliezen. Een bijkomend voordeel is dat je kennis maakt met vooral gezond eten. Het brengt bij de meeste mensen echt een bewustwording op gang. En het ultieme doel is natuurlijk dat je je streefgewicht behaalt en ook behoudt.

Profiteer van ervaring van voedingscoaches Eindhoven

Tijdens de voedingscoaching Eindhoven mag je steeds terugvallen op een professionele begeleiding. Bij Studio Contour sta je er nooit alleen voor. Misschien schrik je een beetje terug van 3 maaltijden per dag. Dat is echter niet het hele programma. Het is juist belangrijk dat je 5 keer op een dag eet. Je mag dus, naast de hoofdmaaltijden, ook nog 2 keer een tussendoortje nemen. Je drinkt gewoon gezellig met de rest van het gezin mee tijdens de koffiemomenten. Het is niet zo dat je allerlei producten niet meer mag gebruiken. Zuivel, fruit, vis, groenten en kaas zijn allemaal toegestaan. Je krijgt een handig boekje waarin precies staat wat je in elke fase mag eten. Bij Slinc is er namelijk sprake van 3 verschillende fases. Eerst volg je de fase afslanken en daarna komt stabiliseren en balans. Als je het boekje doorbladert, zul je zien dat je veel meer mag eten dan je van te voren had verwacht. Maak je vandaag nog een afspraak?

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search