Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Professionele voedingscoach Best en omstreken

Ben je op zoek naar voedingscoaches Best en omgeving? Dan ben je bij Studio Contour aan het juiste adres. Waar heb je interesse in? Wil je graag advies omtrent je voedingspatroon? Denk je dat bindweefselmassage iets voor je is? Uit ervaring weten we dat een combinatie van beiden voor goede en blijvende resultaten zorgt. Bindweefselmassage werkt heel diep in de onderhuid. Het gevolg hiervan is dat de vetcellen als het ware een beetje los worden gemasseerd. Daarnaast verbetert de doorbloeding. Zo vindt er een betere afvoer van afvalstoffen plaats. Dit geef jou een slanker en mooier gevormd lichaam. Jouw huid wordt veerkrachtiger en steviger terwijl hij toch zacht aanvoelt. Ga jij de strijd aan met cellulitis? Kies dan zeker voor een bindweefselmassage.

Volg voedingsprogramma bij voedingscoaching Best

De voedingscoach Best is er voor een professionele bindweefselmassage. De beste resultaten behaal je als je deze massages combineert met een voedingsprogramma. Studio Contour biedt je verschillende programma’s aan. Denk bijvoorbeeld aan PowerSlim of aan Slinc. We kiezen voor uitgangspunten waar we helemaal achter staan. Het gaat dan om gezond en verantwoord afvallen. Ook zul je ervaren dat je door middel van deze voedingsprogramma’s snel afvalt. Toch blijven zowel de energie als de spiermassa behouden.

Veel goede ervaringen met voedingscoaches Best

Je vraagt je nog af of deze voedingscoaching Best echt iets voor jou is? Misschien heb je nog vragen. Neem dan zeker even contact op. Je mag altijd even bellen of mailen. Of je plant een intakegesprek in. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Om een nog beter beeld van Studio Contour te krijgen kun je op de site kijken naar de reviews. Je zult zien dat andere klanten enorm dankbaar zijn voor de begeleiding en de adviezen. Sommige mensen zijn op een gezonde manier wel 10 kilo afgevallen terwijl dat voor deze tijd nooit blijvend lukte. Er wordt aangegeven dat de massages prettig zijn en dat het dieet zeer goed vol te houden is. Ook lees je veel positieve woorden over de ondersteuning die Lian geeft. Houd jij wel van acties en aanbiedingen? Houd dan de website goed in de gaten of informeer even of er op het moment een leuke actie is. Je kunt jezelf ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze ontvang je maandelijks en je kunt jezelf op elk gewenst moment weer uitschrijven.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search