Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Voedingscoach Aalst en omstreken

Als je naar betrouwbare voedingscoaches in Aalst en omgeving zoekt, ben je bij Studio Contour aan het juiste adres. Heb je al regelmatig te maken gehad met het alom bekende jojo-effect? Ben je daar helemaal klaar mee en wil je dolgraag op je streefgewicht blijven? Maak dan vandaag nog een afspraak. We kijken eerst of het nodig is om af te vallen en hoeveel je wilt afvallen. Dit doen we op verschillende manieren. Is dit doel behaald, dan zorgen we ervoor dat het verloren gewicht er niet meer aan komt.

Op gewicht blijven met behulp van voedingscoaching Aalst

De voedingscoach Aalst weet precies wat de oorzaken zijn van het niet op je streefgewicht kunnen blijven. Je bent echt niet de enige die daar last van heeft. Het is heel verklaarbaar. Eerst ga je afvallen. Je bent blij als de weegschaal steeds weer een kilo minder aangeeft. Het afvallen doet echter wel iets met je stofwisseling. Zodra jij gaat afvallen, past jouw lichaam zich aan. Er komen minder calorieën binnen, dus er moet zuiniger met de energie om worden gegaan. Steeds wanneer jij afvalt, komt er een reactie van je lichaam. Er wordt minder energie verbrand. Vind jij dat je genoeg gewicht verloren bent en ga je weer meer eten, dan reageert je lichaam ook daarop. Alle energie die niet verbrand wordt, zet je lichaam om in vet. Helaas zorgt dit ervoor dat je nog zwaarder wordt dan voordat je begon met afvallen. De voedingscoach helpt je om dit te voorkomen.

Neem contact op met voedingscoaches Aalst

Jij hebt interesse in voedingscoaching Aalst? Spreek dan vandaag nog een intakegesprek af. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Je ontvangt dan een prijsopgave zodat je precies weet waar je aan toe bent. Voorkom grote problemen. Ga je vaak op eigen houtje afvallen en kom je daarna steeds weer aan, dan kan er een moment komen dat afvallen bijna helemaal niet meer mogelijk is. Natuurlijk is dat niet wat jij wilt. De voedingscoach is er voor je en helpt je graag. Ik ben er voor je om patronen te doorbreken. Profiteer van mijn deskundige begeleiding.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search