Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Voel je beter met voedingsadvies in Eindhoven

Regelmatig en gezond eten is erg belangrijk voor de gezondheid. Veel mensen weten dit ook wel, maar blijven toch moeite houden om een goed voedingsschema te volgen. Ook al denk je dat je een gezond dieet volgt, een stukje gebak of een keertje snoepen sluipt er toch wel eens in. En dan hebben zijn er nog de porties die je opschept. Misschien schep je onbewust toch wel eens teveel op, waardoor het effect van je gezonde dieet weer ongedaan wordt gemaakt. Herken je dit en weet je dat je overgewicht hebt of zit je niet lekker in je vel? Met voedingsadvies in Eindhoven kom je al een heel eind.

De voedingsadviseur in Eindhoven helpt je je patroon te doorbreken

Misschien weet je van jezelf wel dat je een ongezond voedingspatroon hebt, teveel snoept of teveel eet en dat hierdoor de weegschaal telkens weer wat hogere cijfers aangeeft? Veelal is het een gewoonte en bepaalde patronen zijn nu eenmaal lastig te doorbreken. Je wilt het zelf wel veranderen, maar je ziet op tegen een nieuwe wijze van eten? Dit zal veel mensen bekend voorkomen. Ineens mag je helemaal niets meer, moet je op een verjaardag dat gebakje overslaan of mag je maar één keer opscheppen. Natuurlijk moet je standvastig zijn als je wilt afvallen, maar je mag meer dan je denkt. Sterker nog, je mag gewoon lekker blijven eten, maar dan net iets anders. Daarnaast hoef je het niet alleen te doen. De voedingsadviseur uit Eindhoven helpt je je patroon te doorbreken, vol te houden en is tevens jouw stok achter de deur.

Advies over voeding in Eindhoven krijg je bij Studio Contour

Heb jij advies over voeding in Eindhoven nodig? Maak dan eens een afspraak bij Studio Contour voor een gratis intake. Ik help mensen met overgewicht, maar ook als je beter in vorm wilt zijn of lekkerder in je vel wilt zitten met goede voedingsadviezen, voedingsprogramma´s. Dit kan eventueel aangevuld worden met bindweefselmassage of persoonlijke coaching. Met mijn adviezen voorkom je dat je te maken krijgt met het bekende jojo-effect en blijf je rond je streefgewicht.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search