Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Lifestyle coach Veldhoven

Zoek je naar lifestyle coaches in Veldhoven? Dan ben je bij Studio Contour op de goede plek. Wat is de reden dat je zoekt naar een coach? Wil je afvallen? Heb je zelf al heel wat pogingen gewaagd, maar lukt het maar niet om op je ideale gewicht te blijven? Zit je niet lekker in je vel en zou je daarover in gesprek willen met een coach? Je bent van harte welkom. Maak eerst een afspraak voor een gratis intakegesprek. Er is dan alle ruimte om je wensen, doelen en verwachtingen door te nemen. Het intakegesprek is helemaal vrijblijvend.

Intake inplannen bij lifestyle coaching Veldhoven

Kom je bij de lifestyle coach Veldhoven omdat je aan de slag witl met je gewicht? Dan wegen we meteen even tijdens het intakegesprek. Ook bepalen we dan je BMI. Dit geeft ons belangrijke informatie over de verhouding vocht, spieren en vetten. Je krijgt uitleg over de twee verschillende voedingsprogramma’s en ook over bindweefselmassage. Natuurlijk geef ik je meteen advies. Ik vind het heel belangrijk om altijd realistisch te blijven. Ik kan je wel beloven dat er een enorm verlies aan centimeters zal plaatsvinden, maar eerlijkheid vind ik belangrijker. Graag hoor ik ook het totaalplaatje. Hoe is jouw gezinssituatie en werk je ook? Wat past bij jouw conditie, bij jouw leeftijd en bij jouw lijf? Dat zijn stuk voor stuk belangrijke factoren die we meenemen.

Maak gebruik van weekschema van lifestyle coaches Veldhoven

Bij de lifestyle coaching Veldhoven maak je gebruik van een handig weekschema. Dit maken we direct tijdens de intake. Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de prijs van de coaching. Tijdens de intake overhandig ik je dan ook een prijsopgave. Zo weet je precies waar je aan toe bent. In de praktijk blijkt dat een combinatie van een voedingsprogramma en een bindweefselmassage de beste resultaten geeft. Echt iedereen valt op deze manier af. Voor mij blijft het daar echter niet bij. Ben je voldoende afgevallen, dan kan ik je ook daarna nog van dienst zijn. Ik geef je graag advies zodat je het streefgewicht kunt behouden. Ook jij zit vast en zeker niet te wachten op het jojo-effect.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search