Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Met een lifestyle coach in Eindhoven op weg naar verandering

Je eetpatroon, de mate waarin je beweegt of hoe je in het leven staat, is onderdeel van je levensstijl. Voor de meeste mensen geldt dat hun levensstijl een gewenning is. Maar wanneer je een ongezonde levensstijl hebt, dan ga je hier op termijn problemen van ondervinden. Je kunt gezondheidsklachten krijgen omdat je een geen goed voedingspatroon hebt of je beweegt te weinig. Een veel voorkomend probleem is overgewicht. Je levensstijl veranderen gaat niet van de ene op de andere dag en vergt doorzettingsvermogen. Dit kun je niet altijd alleen, maar daar kan een lifestyle coach in Eindhoven je mee helpen.

Goede begeleiding met lifestyle coaching in Eindhoven

Met lifestyle coaching in Eindhoven kun je eindelijk het patroon doorbreken van een levensstijl waar je niet gezonder van wordt. Soms houdt het enkele kleine veranderingen in, maar vaak kan het ook een traject zijn vol met tegenslagen. Daarom is een goede begeleiding door middel van lifestyle coaching in Eindhoven zo belangrijk. Tijdens de coaching kun je meedoen aan een voedings- of behandelingsprogramma, maar het is ook mogelijk om je door middel van lifestyle coaching mentaal op te laten peppen. Soms kan het al helpen om alleen je verhaal kwijt te kunnen en wat positieve input te krijgen. Het opgeven van je oude levensstijl zal zo veel gemakkelijker zijn.

Studio Contour als één van de lifestyle coaches in Eindhoven

Ga je op zoek naar lifestyle coaches in Eindhoven, dan kun je terecht bij Studio Contour. Als professioneel coach kun je bij mij terecht voor persoonlijke coaching. Heb je behoefte aan een behandeling door middel van een voedingsprogramma of bindweefselmassage? Of heb je alleen mentale ondersteuning nodig? Ik ben altijd een luisterend oor en stel de juiste en soms confronterende vragen. Zo ontdek je jouw valkuilen en sta je sterker in je schoenen om een terugval te voorkomen.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search