Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Levenscoach Veldhoven

Voor levenscoaches Veldhoven ben je bij Studio Contour aan het juiste adres. Maak kennis met Lian Spijkerman. Je bent van harte welkom. Waarom zoek je een levenscoach? Wil je graag afvallen? Ben je al op je streefgewicht, maar zit je niet lekker in je vel? Ook dan staat de levenscoach graag voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat je weer weet hoe je verder moet. Lian maakt makkelijk contact met andere mensen. Ook weet zij zich al snel te verbinden. Dit zorgt voor een goede basis om vertrouwelijke gesprekken te voeren. Kom je binnenkort een keer langs? Dan leren we elkaar snel een beetje beter kennen.

Levenscoaching Veldhoven

De levenscoach in Veldhoven is er voor jou. Als je een levenscoach zoekt, dan wil je te maken krijgen met iemand die echt naar je luistert. Soms is het ingewikkeld om een persoon tegen te komen die dat kan. Bij Studio Contour zul je merken dat er echte aandacht voor je is. Lian luistert zelfs tussen de regels door. Het valt niet altijd mee om direct alles te zeggen wat er in je leeft en waar je tegenaan loopt. Het prettige aan deze levenscoach is dat zij het al snel aanvoelt wat er bij jou aan schort. Uiteraard ga je het proces zelf oppakken. Maar Lian is er voor de nodige ondersteuning. Zij helpt je en staat graag voor je klaar.

Contact opnemen met levenscoaches Veldhoven en omgeving

De levenscoaching Veldhoven gaat jouw leven veranderen. Zit je ook al tijden vast in bepaalde patronen? Ben je ervan overtuigd dat je niet gelukkig wordt als je zo verder gaat? Kom snel een keer langs bij Studio Contour. Ik help je graag om patronen te doorbreken. Voor deskundig advies en voor een goede begeleiding moet je bij Studio Contour zijn. Kom anders eerst een keer vrijblijvend langs voor een intake. Je zit dan nergens aan vast en het kost je ook niets. De intake is namelijk helemaal gratis. Je kunt dan ontdekken of er een klik met mij is. Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Dan bespreken we samen jouw wensen, doelen en verwachtingen. Ik ontmoet je graag binnenkort.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search