Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Betrouwbare levenscoach Eindhoven en omgeving

Zoek je al een poosje naar levenscoaches in Eindhoven en omstreken? Zeker wanneer je persoonlijke dingen wilt delen met een coach is vertrouwen belangrijk. Je neemt dan niet zomaar met de eerste de beste contact op. Bij Studio Contour ben je van harte welkom. Er is alle ruimte voor jouw verhaal. De coach is een expert in luisteren en ze stelt je graag op je gemak. Ze hoort zelfs die dingen die jij niet benoemt. Wil je graag bindweefselmassage? Zoek je naar een gericht voedingsprogramma? Of heb je eigenlijk alleen maar behoefte aan een goed gesprek? Voor een persoonlijke begeleiding ben je bij Studio Contour precies op de goede plek. Je ontvangt inspiratie en je zult zien dat je energiepeil stijgt.

De levenscoaching Eindhoven is er ook voor jou

De levenscoach Eindhoven is er zeker ook voor jou. Tob niet in je eentje verder, maar vraag een gesprek aan. De persoonlijke coaching helpt je zeker verder. Misschien ben je helemaal niet op zoek naar een voedingsprogramma, maar heb je op een ander vlak wat problemen. Kom zeker langs voor advies. Of je het nu counseling of coaching noemt, bij Studio Contour kom je verder. Deel de zaken waar je mee loopt. Bij Lian vind je een luisterend oor. Natuurlijk geeft ze je persoonlijke feedback. Deze is ondersteunend, stimulerend en altijd positief. Je mag vertrouwen op veel ervaring bij de coach. Wat jouw doel of jouw probleem ook is, maak snel een afspraak. Profiteer van een resultaatgerichte manier van coaching. De coach heeft hier diverse programma’s voor gevolgd.

Contact opnemen met levenscoaches Eindhoven

Voor levenscoaching Eindhoven ben je bij Studio Contour aan het juiste adres. Er wordt naar je geluisterd, maar dat niet alleen. Door middel van doorvragen komen we uiteindelijk bij de kern van het probleem. Waar zit bij jou de weerstand? Je mag erop vertrouwen dat je weer op weg wordt geholpen. Je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen. De coach is voor jou de stok achter de deur. Natuurlijk worden er soms lastige vragen gesteld. Alles is gericht op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Heb je interesse? Je kunt online een afspraak inplannen.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search