Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Levenscoach Best

Als je op zoek bent naar levenscoaches Best, dan ben je bij Studio Contour aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar welke persoon er achter deze website zit? Dat is Lian Spijkerman. Zij staat graag voor je klaar. Je bent van harte welkom. Misschien zit je al tijden niet lekker in je vel en heb je nu besloten dat er iets moet gebeuren. Dan ben je hier op de goede plek. Wil je het liefst afvallen of voel je je in het geheel niet prettig? In beide gevallen kan Lian je zeker verder helpen. Ze maakt makkelijk contact met mensen. Je zult merken dat je je al snel op je gemak voelt. Dat is belangrijk om een goed resultaat te bereiken. Omdat Lian goed is in luisteren, hoort ze soms ook de dingen die jij zelf niet zegt. Vaak zijn dat juist de dingen waar het om draait. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom bij Studio Contour. Het credo van Lian is dat jij het zelf gaat doen. En je gaat het dan ook nu doen. Maar gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Lian is bereid je te helpen. Samen kom je verder.

Patroon doorbreken door middel van levenscoaching Best

De levenscoach Best helpt je om bepaalde vastgeroeste patronen te doorbreken. Dat is niet gemakkelijk. Het lijkt veel simpeler om op de oude voet verder te gaan. Dat kost minder energie. Maar niet altijd levert jouw manier van leven veel energie op. Soms is het nodig om patronen te doorbreken. Heb je advies en begeleiding nodig? Je bent welkom bij Studio Contour. Vraag gratis en vrijblijvend een intake aan. Dit doe je snel en gemakkelijk via de website. Tijdens de intake geef je aan wat jouw persoonlijke doelen, verwachtingen en verlangens zijn. Je ontvangt tegelijkertijd een prijsopgave. Heb je interesse? Vraag het gesprek dan vandaag nog aan.

Contact opnemen met levenscoaches Best en omstreken

De levenscoaching Best lijkt jou wel wat? Wil je toch liever eerst meer informatie? Je mag altijd even bellen. Het telefoonnummer vind je op de website. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Als je dat verstuurt, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je zou natuurlijk ook een intake aan kunnen vragen. Dan hoor je echt wat Studio Contour voor jou kan betekenen. Je zit dan nog nergens aan vast en de intake is helemaal gratis.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search