Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Kom weer in vorm met hulp van een gezondheidscoach in Eindhoven

Je denkt er waarschijnlijk niet altijd bij na, maar jouw eetpatroon bepaalt in grote mate of je last heb van overgewicht en hoe lekker je in je vel zit. Het kan zelfs van invloed zijn op bepaalde gezondheidsklachten. Daarom is een nader onderzoek van je eetpatroon niet verkeerd, helemaal als je overgewicht hebt of bepaalde klachten ervaart. Jezelf bewust zijn van wat je eet en hoe je eet is al een hele stap. Hier verandering in aanbrengen is een wat grotere stap omdat je vaak vastzit in bepaalde patronen. Een gezondheidscoach in Eindhoven kan je hierbij helpen.

Ervaar deskundige gezondheidscoaching in Eindhoven

Ieder mens is anders en dat geldt ook voor hoe mensen bepaalde gezondheidsproblemen ervaren. Wanneer je hebt besloten om je levensstijl om te gooien, dan is dit een proces van gewenning en aanpassen aan de nieuw situatie. En hoewel je uitzicht heb op gewichtsverlies of fitter en vitaler worden, Het proces zal niet altijd gemakkelijk zijn. Je krijgt ook te maken met tegenslagen. Met gezondheidscoaching in Eindhoven weet je altijd dat er steun voor je is, als is het alleen maar om je verhaal kwijt te kunnen. De gezondheidscoach kan je goede adviezen geven en is een luisterend oor. Met gezondheidscoaching in Eindhoven weet je altijd weer nieuwe motivatie te vinden.

Op zoek naar gezondheidscoaches in Eindhoven? Ga naar Studio Contour

Wanneer je op zoek bent naar gezondheidscoaches in Eindhoven, laat je dan coachen door Studio Contour. Je kunt bij mij terecht voor een voedings- en/of behandelingsprogramma, maar ook als je hier geen gebruik van maakt, coach ik je graag. Mijn wijze van coachen is positief en ondersteunend, zodat je ook op momenten dat je het even niet zit zitten toch weer gestimuleerd wordt. Door het stellen van de juiste vragen, krijg je meer zelfinzicht en kom je erachter wat jouw zwakke punten zijn om aan te pakken.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search