Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Wordt slanker met bindweefselmassage in Eindhoven

Wanneer je wat kilo´s kwijt wilt of gewoon wat strakker in je vel wilt zitten, dan is een goed voedingspatroon altijd goed. Maar daarnaast zijn er ter ondersteuning meer mogelijkheden.. Zo kun je ook een bindweefselmassage in Eindhoven krijgen. Bindweefselmassage is effectief om je een slanker en beter gevormd lichaam te geven, maar is ook goed voor de huid. Vooral als je last hebt van cellulitis, dan zorg bindweefselmassage voor een zachte en stevige huid die er mooi uitziet. Daarnaast is een bindweefselmassage in Eindhoven ook gewoon zeer ontspannend. En zeg nu zelf, een ontspannende massage en tegelijkertijd er beter uitzien is toch de ideale combinatie?

Hoe werkt een bindweefselmassage behandeling in Eindhoven?

Een bindweefselmassage behandeling in Eindhoven werkt iets anders dan een klassieke massage. Je gaat uiteraard wel ontspannen liggen, maar je hebt een speciaal pantypakje aan. Met een apparaat die je kunt vergelijken met een klein stofzuigertje, wordt je huid gemasseerd. Het stofzuigertje zorgt ervoor dat er diep in de onderhuid gemasseerd wordt, zodat de vetcellen van elkaar worden losgeweekt. Hierdoor zal de doorbloeding verbeteren en dit verbetert de afvoer van alle afvalstoffen. Zowel de achterkant als voorkant van je lichaam worden behandeld, met vooral de nadruk op je probleemgebieden. Na enkele behandelingen kun je al resultaten waarnemen. Je zult enkele centimeters hebben verloren en de huid voelt veel gladder aan.

Kom voor een bindweefselmassage in Eindhoven naar Studio Contour

Wil jij ook een bindweefselmassage? Kom dan voor een bindweefselmassage behandeling in Eindhoven naar Studio Contour. Bij mij kun je terecht voor bindweefselmassage in combinatie met een voedingsprogramma, maar het is ook mogelijk om alleen voor een bindweefselmassage te kiezen. Dit kan een losse behandeling zijn, maar voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Daarom kun je ook meerdere behandelingen afnemen tegen een speciale pakketprijs. Ga ook voor ontspanning, er beter uitzien en lekkerder in je vel zitten met een bindweefselmassage.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search