Lian Spijkerman

Wie ben ik?

Welkom bij Studio Contour. Mijn naam is Lian Spijkerman. Wil je gaan afvallen? Of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je graag!

Als coach ben ik iemand die makkelijk contact maakt en me met mensen verbindt. Ik kan goed luisteren en hoor óók de dingen die níet expliciet gezegd worden. Dit helpt mij om jou te helpen bij je doel: afvallen én in shape blijven. Dik of dun, man of vrouw: ik ga graag samen met jou aan de slag.

‘Jij gaat het doen.
Nu.
Jij zelf!
Maar niet alleen.
Ik help je.’

  • Deskundige begeleiding

  • Zichtbare resultaten

  • Persoonlijk behandelplan

  • Stok achter de deur

  • Effectieve aanpak

  • Gratis intake-gesprek

Studio Contour

Doorbreek je patroon! Ik adviseer en begeleid je graag!

Bindweefsel massage Nuenen

Je hebt belangstelling voor bindweefselmassage? Maak dan een afspraak bij Studio Counter. Tijdens deze massages masseer ik de vetcellen als het ware los van elkaar. Bovendien verbetert de doorbloeding. Dit zorgt voor een stimulans van het afvoeren van afvalstoffen. Je zult zien dat cellulitis sterk vermindert.

Wat doet bindweefselmasseur Nuenen?

Kom je voor een bindweefsel massage Nuenen naar Studio Counter, dan trek je een speciaal pantypakje aan. We beginnen met wegen en met het bespreken van de resultaten. Jij mag dan heerlijk ontspannen op je buik. Eerst behandel ik je rug. Daarna ook je armen, bovenbenen, billen en kuiten. Vervolgens masseer ik de voorkant. Het is niet zonder reden dat bindweefselmassage zo populair is. Het is een heerlijk rustmomentje voor jezelf en je krijgt er een mooier en gezonder lichaam voor terug.

Hoe vaak ga je langs bij bindweefselmasseur Nuenen?

In het begin is het handig om twee keer in de week langs te komen. In een volgende fase is een keer in de week voldoende. Heb je je streefgewicht behaald, dan spreken we ongeveer een keer in de twee of drie weken af. Het advies is altijd om de massages te combineren met een voedingsprogramma.

‘Afvallen onder begeleiding werkt béter’

Start typing and press Enter to search