3-in 1: afslanken, huidversteviging én anti-cellulite

TriPolar staat, zoals de naam al aangeeft, voor een effectieve 3-in-1 behandeling: (plaatselijk) afslanken, huidversteviging én anti-cellulitis. De techniek op basis van radiofrequentiegolven is de meest spectaculaire niet-chirurgische techniek voor huidversteviging en de aanpak van plaatselijke vetophopingen. De huidversteviging is direct na de behandeling al zichtbaar. De aanmaak van nieuw collageen gaat nog vele weken na de behandelingen door.

Praktijk

We beginnen met wegen en spreken daarna de resultaten ervan door qua percentages vet, vocht en spiermassa. Vervolgens ga je lekker ontspannen op je buik of rug liggen en begin ik met de behandeling van de individuele probleemzone(s). Bijvoorbeeld: het bekende buikje, de zwembandjes, bovenarmen, billen of dijen.
De te behandelen zone(s) worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd om de radiofrequentiegolven goed te kunnen geleiden. Dan wordt het handstuk van het TriPolar-apparaat langzaam op de blote huid over de te behandelen zone bewogen, terwijl de behandelkop warmte en energie afgeeft. Dit warme gevoel en de prettige behandeling zijn heerlijk ontspannend. TriPolar doet geen pijn en is absoluut veilig.

TriPolar
Cavista Estetica

Werking

TriPolar staat, zoals de naam al aangeeft, voor een effectieve 3-in-1 behandeling: (plaatselijk) afslanken, huidversteviging én anti-cellulitis. De behandelkop van het TriPolar-apparaat geeft een aangename warmte(energie) af, die zowel van binnenuit als op de huid als zeer prettig ervaren wordt. Deze warmte dringt zowel in de onderste huidlaag (de vetlaag), als in de middelste huidlaag waar zich de collageen- en elastinevezels bevinden. Allereerst zorgt de warmte ervoor dat er plaatselijk vet verbrandt (ook bij gelijkblijvend gewicht). Concreet centimeterverlies dus bij probleemzones als ons buikje, heupen of dijen. Daarnaast wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid verstevigd wordt. En door een betere stofwisseling en bloedcirculatie én de stimulatie van de afvoer van vet en afvalstoffen wordt ook cellulite sterk gereduceerd.

Tip: TriPolar is dé after-baby behandeling, om na de zwangerschap weer snel je silhouet te verbeteren.

Frequentie

Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat, maar gemiddeld bestaat een behandelprogramma uit 4 tot 8 behandelingen. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsprogramma van eenmaal per maand voldoende zijn om het bereikte resultaat te behouden. De huidversteviging is direct na de behandeling al zichtbaar. De aanmaak van nieuw collageen gaat nog vele weken na de behandelingen door.

Onderhoud

Prijzen

Een kuur van vier behandelingen van 25 minuten per zone kost 200 euro. Eén zone is circa A5-formaat. Een losse zone-behandeling van 25 minuten kost 59 euro.

Zie onze prijslijst.

Neem contact met ons op

U kunt een bericht achterlaten.

Start typing and press Enter to search