Lekker afvallen en niet meer na hoeven denken over wat je nu wel en niet mag eten? Dan is het PowerSlim proteïnen dieet geweldig. Het is namelijk een compleet concept. Geen saaie shakes, maar écht lekkere producten; van ontbijt tot diner. Inclusief tussendoortjes en toetjes! Allemaal rijk aan eiwitten en arm aan vet en koolhydraten.

powerslim-Voorjaar
Power Slim

Extra eiwitten

PowerSlim is een eiwitdieet. Dit betekent niet mínder eten – soms zelfs vaker – maar vooral ánders eten. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Tijdens het Powerslimmen eet je extra veel eiwitten. Hierdoor blijft je spiermassa tijdens het afvallen behouden en blijft je stofwisseling hoog. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam, en die laat je tijdens het PowerSlim dieet tijdelijk uit de voeding weg. Drie dagen na de start van het dieet zijn de suikers in je lichaam op gebruikt en zal het lichaam dus de vetreserves gaan verbranden.

Power Slim

Brede keuze

Het grote voordeel van PowerSlim is de enorme brede keuze aan gerechten. Van zoet tot zout, van koude en warme producten. Je eet vijf (tot zes) PowerSlim-maaltijden per dag in combinatie met in de eerste fase twee bindweefselmassages per week. Dit zijn ook de momenten voor een persoonlijk gesprek en om te wegen, waarbij je precies ziet hoeveel van je gewicht bestaat uit vet, vocht en spiermassa. Het aantal weken dat je dit combinatieprogramma volgt, is natuurlijk afhankelijk van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. PowerSlim is makkelijk vol te houden, omdat je geen last krijgt van een hongergevoel.

PowerSlim eerst een week proberen?

Het starterspakket van PowerSlim bevat een lekkere mix uit het assortiment, zodat je alle smaken een keer kunt proeven.

Maak een afspraak bij Studio Contour en laat je informeren.

PowerSlim-Starterspakket

Start typing and press Enter to search