Definitief vet verwijderen zonder chirurgische ingreep

Hoe klinkt dit: definitieve(!) vetverwijdering en blijvende figuurcorrectie, zónder chirurgische ingreep, injecties of lange herstelperiode? De cavitatie-techniek maakt gebruik van geluids- en drukgolven. Door trilling en wrijving tussen de vetcellen wordt het celmembraan doorlatend en kan het vet eruit ‘ontsnappen’. Weg is weg. Veilig en pijnloos. Snel en voorgoed. Zonder narcose, operatie, pijn, littekens of lang herstel.

Praktijk

We beginnen met wegen en spreken daarna de resultaten ervan door qua percentages vet, vocht en spiermassa. Vervolgens ga je lekker ontspannen op je buik of rug liggen en begin ik met de behandeling van de individuele probleemzone(s). Bijvoorbeeld: het bekende buikje, de zwembandjes, bovenarmen, billen of dijen. De te behandelen zone(s) worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd om de ultrasone golven goed te kunnen geleiden. Dan wordt het handstuk van het cavitatie-apparaat langzaam op de blote huid over het te behandelen oppervlak bewogen, terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Cavitatie doet geen pijn en is absoluut veilig.

Cavista Estetica
Cavista Estetica

Werking

Cavista Estetica staat voor definitieve(!) vetverwijdering en blijvende figuurcorrectie en is daarmee hét alternatief voor liposuctie. Zowel voor vrouwen áls mannen. Het is veilig en pijnloos. En dit allemaal zonder chirurgische ingreep, injecties of lange herstelperiode. De cavitatie-techniek maakt gebruik van geluids- en drukgolven. Die bouwen in enkele seconden duizenden microbubbels op die blijven trillen. Door de wrijving die ontstaat tussen de vetcellen wordt het celmembraan doorlatend en verliest het zijn stevigheid. Zo kan het vet uit de vetcellen ‘ontsnappen’ om vervolgens via een natuurlijke weg het lichaam verlaten. Eerst komt het vrijgekomen vet na ongeveer 24 uur in de bloedbaan terecht. Daarna wordt dit vet verbrand door de extra energie die het lichaam vraagt als gevolg van het voedingsprogramma Slinc, gedurende de hele kuur. Het voordeel van deze techniek ten opzichte van een chirurgische ingreep, zoals liposuctie, is dat alléén de vetcellen worden verwijderd en niet het totale weefsel. En: weg is weg. Snel en voorgoed. Zonder narcose, operatie, pijn, littekens of lang herstel.

Frequentie

Hoeveel behandelingen iemand nodig heeft, hangt af van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een programma bestaat doorgaans uit 4 of 6 behandelingen. Het resultaat van cavitatie is blijvend en heeft geen onderhoud nodig

Onderhoud

Prijzen

Een kuur van vier behandeling van 25 minuten kost 295 euro. Klanten krijgen aansluitend een gratis bindweefselmassage van 10 minuten op de betreffende zone, zodat het lichaam wordt gestimuleerd om het vrijgekomen vet en de afvalstoffen optimaal af te voeren. Slinc voor een maand kost 100 euro.

Zie onze prijslijst.

Neem contact met ons op

U kunt een bericht achterlaten.

Start typing and press Enter to search