Studio Contour biedt drie verschillende behandelmethoden gericht op afslanken, huidversteviging én anti-cellulite. Voor elke persoonlijke wens en alle probleemzones heb ik een behandeling op maat. Veilig, pijnloos en effectief.

Bindweefselmassage

De meest efficiënte aanpak van cellulite

Bindweefselmassage werkt diep in de onderhuid. Hier worden de vetcellen als het ware los van elkaar gemasseerd. Ook wordt de doorbloeding goed op gang gebracht. Dit alles bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt. Bindweefselmassage is de meest effectieve aanpak van cellulite.

Lees meer…

Bindweefselmassage
Cavista Estetica

Cavista Estetica

Definitief vet verwijderen zonder chirurgische ingreep

Hoe klinkt dit: definitieve(!) vetverwijdering en blijvende figuurcorrectie, zónder chirurgische ingreep, injecties of lange herstelperiode? De cavitatie-techniek maakt gebruik van geluids- en drukgolven. Door trilling en wrijving tussen de vetcellen wordt het celmembraan doorlatend en kan het vet eruit ‘ontsnappen’. Weg is weg. Veilig en pijnloos. Snel en voorgoed. Zonder narcose, operatie, pijn, littekens of lang herstel.

Lees meer…

TriPolar

3-in 1: afslanken, huidversteviging én anti-cellulite

TriPolar staat, zoals de naam al aangeeft, voor een effectieve 3-in-1 behandeling: (plaatselijk) afslanken, huidversteviging én anti-cellulitis. De techniek op basis van radiofrequentiegolven is de meest spectaculaire niet-chirurgische techniek voor huidversteviging en de aanpak van plaatselijke vetophopingen. De huidversteviging is direct na de behandeling al zichtbaar. De aanmaak van nieuw collageen gaat nog vele weken na de behandelingen door.

Lees meer…

Cavista Estetica
Neem contact met ons op

U kunt een bericht achterlaten.

Start typing and press Enter to search